Ga naar inhoud

Nog een blik...

Met de oprichting van de VZW des Meubles du Coeur wilden wij de taak van de associatieve garageverkoop op een andere manier benaderen... Door ons te concentreren op de meubelen en op de kwaliteit van wat wij aanbieden en door onze vrijwilligers de smaak van de restauratie te laten proeven.

Op een meer menselijke manier, meer in overeenstemming met onze tijd en de zorg voor meer diensten, knowhow en flexibiliteit. Wij bestuderen elk van uw voorstellen om u de meest geschikte oplossing voor uw behoeften te bieden.

Wij staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.


" Wat je kunt dromen, kun je leven! "


Walt Disney

Ze vertrouwden ons...

"In plaats van contact op te nemen met een traditionele woningontruimingswinkel, heb ik een beroep gedaan op de diensten van de ASBL Meubles du Coeur. Een service en een filosofie die met mij overeenkomen, ik beveel het aan!"

Martin Charlier - Acteur

"Als modeontwerpster draait mijn leven om het teruggeven van leven en het bestendigen van leven. Daarom heb ik ervoor gekozen mijn overtollige meubelen te schenken aan een vereniging die dezelfde filosofie aanhangt. Ik weet wie ze een tweede leven zal geven. Dank u meubilair 💓"

Johanne Riss - Styliste

/