Ga naar inhoud

De huisverkoop van uw vereniging

De VZW des Meubles du Cœur biedt u een vriendelijke, snelle en efficiënte service. Altijd beschikbaar, wij reageren zo snel mogelijk op uw verzoek! 

Onze aanpak

Wij komen bij u thuis om uw ongewenste meubels en omvangrijke voorwerpen op te halen.

Wij behandelen alle soorten verzoeken, na een snelle beoordeling kunnen wij uw verzoek in behandeling nemen en zo snel mogelijk handelen. Onze kracht: voor ons zijn er geen problemen, alleen oplossingen.

Wij werken regelmatig samen met verschillende garageverkopers en/of traditionele verhuizers, waarvan sommigen meer dan 30 jaar ervaring hebben! Les Meubles du Cœur haalt uw schenkingen op en sommige van onze partners kunnen ze zelfs van u terugkopen als het om waardevolle voorwerpen gaat. Indien nodig kunnen wij uw goederen laten taxeren. Zo draagt u bij aan een betere wereld voor de armen.

Laat ze niet op straat achter. Bel ons!
Je zult meer mensen gelukkig maken. We zullen er zo snel mogelijk zijn. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het verplaatsen van uw eigen meubels!

Restauratie

Omdat sommige meubels een verhaal vertellen, een geschiedenis hebben en deel uitmaken van een erfgoed, verdienen ook zij het om te worden gerestaureerd en teruggebracht naar een huis waar men ervan kan genieten.

Meubels verzamelen is goed, ze een tweede leven geven is beter. Een deel van het meubilair dat we redden, wordt soms rechtstreeks herverdeeld.

Herverdeling